Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/neet9/public_html/szokokut.hu/includes/database/mysql.php on line 13
Bolesza Szivattyúk
  a
    
2 Kezdőlap
2
Árlista y
y
Vásárlás és Fizetés     y
Tisztelt Vásárlóink!

NE FELEDJE!

WEB – Áruházunkban történő vásárlás esetén ÖNT is megilleti a 14 napos visszavásárlási garancia

A WEB - áruházunkban történő vásárláshoz az alábbiakat kell tennie:

* Válassza ki az Önnek megfelelő terméket.
( Amennyiben bizonytalan, vagy kevésnek találja az információt, akkor már most érdemes telefonon, vagy e- mail - ben segítséget kérnie.
n?telen

t.: 061.405.0760, 0630.4026.201;

szokokut@gmail.com


* A termék mellett feltüntettük a nettó eladási árat, a termék jellemzőit, paramétereit, valamint a vásárlási lehetőséget nyújtó bevásárló kosarat az " Ezt megveszem" ablakban.
* A kosárra kattintva megjelenik a " A saját kosaram" oldal, ahol megtalálom a kiválasztott termékek nevét, mennyiségét, valamint termékenként a nettó összeget, ami az egységárból és a darabszám szorzatából áll.
A mennyiség ablakba tudja beírni a vásárolni kívánt darabszámot.
* Amennyiben további termékeket is kíván vásárolni, úgy egyszerűen visszalép a " Kezdőlap " -ra, vagy a "Csoportosítás" - ra, ahol további termékeket helyezhet el a " A saját kosaram" - ba.
* A kiválasztások befejezése után a " Végösszeg " ablakban megjelenik a vásárolt termékek nettó vételára.
* Ha nem kíván változtatni, akkor a " TOVÁBB >a vevő adatai" ablakra kell kattintania, ahol megjelenik a " VEVÖ - INFORMÁCIÓK: " oldal.
Itt értelemszerűen ki kell töltenie az adatokat.
n?telen

Figyelem! a * - al jelölt mezők kitöltése kötelező


Ügyeljen rá, hogy az adatok pontosak legyenek, mert csak így tudjuk megrendelését pontosan, hibátlanul teljesíteni.
A " megjegyzés " rovatba beírhatja az egyéb közlendőit a vásárlással kapcsolatban. ( pl. Más a számlázási és a postacím, stb ) * Az adatlap kitöltése után az " Adatok elküldése " - re klikkelve eljuttatja Cégünkhöz a megrendelését.
* A rendszerünk - rövid időn belül - automatikus választ küld az Ön által megadott e- mail címre, ami igazolja, hogy az Ön megrendelése a WEB - áruházunkba beérkezett.
* Ezt követően az Ön által megadott telefonszámon Kollégáink minden esetben felhívják Önt, hogy Ön biztosan ahhoz a termékhez jusson, amit szeretne, illetve ami Önnek a legjobban megfelel.

A vásárlástól való elállás

Természetesen előfordulhat, hogy Ön nem a megfelelő terméket, vagy nem megfelelő darabszámot rendelt meg, ezért elállna a vásárlástól.
Természetesen erre is van lehetőség.
- A legegyszerűbb elállás az, ha a rendszerünk által automatikusan küldött visszaigazolásra válaszol, megírja, hogy miként kíván változtatni, esetleg lemondja a megrendelését.
- Megteheti azt is, hogy e- mail címünkre ( szokokut@gmail.com ) küld egy üzenetet a változtatásról, lemondásról, de ebben az esetben tüntesse fel a visszaigazolásunkban található Vásárlási számot.
- A Tisztelt Vásárlók érdekében elfogadjuk a lemondást, változtatást telefonon is, ha felhívja a ( n?telen

061.405.0760, 0630.4026.201

) számok valamelyikét.

A telefonos egyeztetés után ( személyes átvétel, szállítási mód, szállítási határidő, szállítási díj stb. ) megrendelt termékeket eljuttatjuk Tisztelt Megrendelőinkhez.
A csomagokat általában a DPD csomagküldő szolgálattal juttatjuk el a megadott címre.
Ebben az esetbe a csomagokba átutalásos, vagy utánvétes számlát helyezünk el, mert a szállító Cégünkhöz a vásárlás ellenértékét átutalja a bankszámlánkra.
A csomag átadása után a vételárat a futárnak kell átadni, aki köteles a pénz átvételéről NYUGTA - t kiállítani és átadni.
A kapott nyugtát a számlához tűzve, pénzügyileg szabályos vásárlás és fizetés történt.

Elállás joga

-17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
* A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat.
* Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat az áru visszaszolgáltatása után haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríti.
* A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.
* A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.
* Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza!
* Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve a megtagadhatja az áru visszavásárlását.
* Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van.
* Ellenkező esetben a vételár 25 - 50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költsége.

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálatunk elérhetőségén írásban: e-mailben ( bolesza1@t-online.hu ).

Felelősség
* A BOLESZA Szivattyúk WEB áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
* A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
* A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való kapcsolódásáért és a weboldalon történő vásárlásért.
* Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a portál akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elvész.

Egyéb
Az üzemeltetők szabadon módosíthatják a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket.
* Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.
* Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Vásárlási Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a Vevő vásárlását.
* A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék.
* Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Pesti Kerületi Bíróságának joghatóságát kötik ki.
* A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősülnek, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsátott jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

látogató számláló

 
 
Tulajdonos:Bolesza szivattyu 2011 Az Oldalt Készítette: SCH design

Kedves látogatóinknak, hogy megkönnyítsük az oldal használatát a webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, személyre szabja a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. További infó:Bővebben